Friday, July 8, 2011

Albanian Studies program at the University of Munich risks closure

DREJT MBYLLJES - Peizazhe të fjalës: "Katedra e Albanologjisë në Universitetin e Mynihut rrezikon t’i mbyllë dyert, për arsye pas gjase financimi dhe burokratike.

Këtë katedër, ku kanë dhënë mësim në të shkuarën Martin Camaj dhe Wilfried Fiedler, e drejton tani Bardhyl Demiraj, ndoshta albanologu shqiptar më i shquar i brezit të vet.

Në mediat po qarkullon një thirrje, e sinqertë, që autoritetet shtetërore në Shqipëri dhe në Kosovë të mos e lënë katedrën të mbyllet, duke ia siguruar të paktën mbështetjen financiare."

1 comment:

  1. me vjen keq nqs mbyllet, dua te aplikoj te studioj ne kete fushe

    ReplyDelete